Tijd voor innovatie binnen uw bedrijf? Ga voor de YALE N-Serie!

In dit artikel nemen we de voordelen van deze nieuwe generatie YALE N-Serie onder de loep , nu ook verdeeld door HH Industry.

De N-Serie: een nieuwe generatie heftrucks met verbrandingsmotoren

HH Industry start met de verdeling van een nieuwe generatie IC heftrucks: de YALE N-serie. Deze nieuwe truck met verbrandingsmotor verbruikt minder, werkt efficiënter en heeft onderhoudsintervallen die langer zijn dan andere toestellen waardoor deze N-serie kostenbesparend kan zijn voor uw bedrijf.

Aan veiligheidsfeatures heeft deze nieuwe krachtpatser geen gebrek. Zo heeft deze heftruck een systeem waarbij het de truck zelf afremt of zijn snelheid vermindert om eventuele ongevallen te vermijden.

De N-truck is daarom een interessante aanvulling  in het gamma van HH industry. Binnenkort ook in uw bedrijf?

Heeft u een vraag? We helpen u graag verder!

Een heftruck vol comfort voor de chauffeur

Het verbeteren van de productiviteit van werknemers is de grootste sleutel om binnen uw bedrijf niet alleen de produktiviteits- maar ook de personeelstevredenheidsdoelstellingen te behalen.

De N-truck heeft tal van voordelen, naargelang uw wensen. Deze N-vorkheftruck rijdt comfortabel en heeft oog voor ergonomie. U kunt zonder problemen uren vertoeven in deze N-serie. Elke chauffeur wil voldoende voetruimte en een aangepaste stoel, toch?

De belangrijkste kenmerken van de N-serie

  • Een ergonomische werkruimte, ontworpen met het oog op comfort en gemak voor de bestuurder.
  • Een uitzonderlijk zicht rondom de heftruck, om ook de veiligheid te garanderen
  • Duurzame componenten minimaliseren de stilstandtijd en verlagen de onderhoudskosten.
  • De snelle acceleratie en snelle hef- en daalsnelheden besparen tijd op elke werkcyclus van deze heftruck.
  • 9% minder verbruik in vergelijking met concurrerende modellen.
  • De vorken van deze heftruck worden automatisch ingesteld op de vooraf bepaalde neigingshoek voor een consistente plaatsing van de lading.

Ook kiezen voor de N-serie bij HH Industry?

Bij de N-serie is er veel meer mogelijk dan andere vorkheftrucks. Het maakt niet uit of uw chauffeur de hele dag of juist enkele uren met een heftruck rijdt. De N-serie wordt volledig aangepast in functie van het gebruik. Door deze configuratiemogelijkheden kan u gaan voor een compacte serie of een uitgebreide serie met allerlei functies voor zeer intensief gebruik.

 

Onze Sales Advisors volgden voor deze nieuwe N-truck een theoretische en praktische opleiding bij YALE. Zo reden ze zelf met de N-serie om het toestel te kunnen ervaren, compleet met alle functies en opties. Met deze kennis helpen onze Sales Advisors u op maat verder.

 

Meer weten over deze N-serie? Een offerte of een demo? Neem contact op met onze Sales Advisors. U kunt hen bereiken via het tel.nr.: (+32) 03 821 08 38 of via

 industry@vanderhaeghe.be.

0 antwoorden