Robin Rosseel versterkt YALE BELGIUM in ‘de Vlaanders’

Robin Rosseel (RR), onze nieuwe Business Development & Sales Advisor weet van aanpakken, ook in deze moeilijke coronatijden. In zijn regio Oost- en West-Vlaanderen is hij sinds deze zomer het aanspreekpunt van klanten. Maak kennis met deze 45-jarige man, woonachtig in Moorsele, nabij Kortrijk.

 

Robin welkom bij HILAIRE VAN DER HAEGHE NV/SA – YALE BELGIUM. Hoe gaat het?

RR: “Uitstekend. Ik ben in dienst sinds 1 juli 2020 en breng 15 jaar ervaring in de industriële en material handlingwereld mee. Wat me opvalt is de sobere, degelijke uitstraling van HILAIRE VAN DER HAEGHE NV/SA, met de klant altijd centraal in het vizier. Ik houd van de familiale, open, integere en no-nonsense cultuur van dit bedrijf. Leuk detail: de oprichter Hilaire Van Der Haeghe is afkomstig van Elverdinge. Dat is de regio waar ik geboren ben.”

 “De oprichter Hilaire Van Der Haeghe is afkomstig van Elverdinge, dat is de regio waar ik geboren ben.”

 

Je werkt in Oost- en West-Vlaanderen. Wat wil je er bereiken?

RR: “Met mijn ervaring wil ik ondernemingen de allerbeste service bieden en een antwoord op al hun logistieke vragen. Ik leg deze weken veel contacten met klanten en potentiële klanten. Mijn streven is om de YALE®machines nog meer op de kaart zetten, om te luisteren naar en te antwoorden op vragen om dan snel op material handling behoeften in te spelen.”

Hoe verloopt de wisselwerking met de servicetechniekers?

RR: “Prima. In de regio Oost- en West-Vlaanderen is toevallig een extra service-technieker, Rob, recent aan het werk. Ik vorm met hem een tandem waar onze klanten 100% op kunnen vertrouwen. Rob & Robin, dat kan alleen maar goed gaan.”

 

Wat betekent YALE® voor je?

RR: “Een duurzaam en innoverend A-merk in de material handling branche dat dit jaar zijn 100ste verjaardag als uitvinder van de elektrische vorkheftruck viert. Verder staat HILAIRE VAN DER HAEGHE NV/SA – YALE BELGIUM bekend om zijn top service, degelijke heftrucks en magazijntoestellen en een sterke verhuurservice met de mogelijkheid om machines snel te huren op korte en lange termijn.”

Welke opleidingen volg je momenteel?

RR: “Om alle toestellen, ook de magazijntrucks, én de markt zo goed mogelijk te kennen volg ik zowel online, video- als fysieke opleidingen, aangevuld met de uitmuntende ondersteuning van mijn collega’s van de sales en service afdeling.”

Hoe is het om te starten in deze covidtijd?

RR: “Wel apart, fysieke afspraken liggen niet voor de hand. Maar deze periode biedt voor een nieuwe medewerker ook voordelen. Je krijgt ten eerste de tijd om te leren en te groeien in je job. Ten tweede kan je sommige concurrenten, die de afgelopen maanden misschien een tikkel in slaap zijn gewiegd, een stap voor zijn door proactief, fluks en zeer alert op de markt te reageren.”

0 antwoorden