Shu, de nieuwe back-office coordinator die zit op een heftruck

Welkom Shu Yuan Yang: Back-office Coordinator

Shu Yuan Yang is onze nieuwe, goedlachse verantwoordelijke voor Sales Support. Haar functie: Back-office Coordinator. Shu was meteen gecharmeerd door het familiale karakter en de positieve mindset van het bedrijf.
 

Dag Shu, the floor is yours! Vertel ons wie u bent. 

Ik ben Shu Yuan Yang en zoals m’n naam al doet vermoeden, heb ik Chinese roots. Ik ben 35 jaar en woon in Aartselaar. Mijn hobby’s zijn reizen, fitness en yoga. Ik luister graag naar mensen, ben goedlachs en sta positief in het leven. 

We zijn benieuwd naar uw parcours vòòr HH Industry. Waar begon het allemaal? 

Voor ik bij HH Industry mijn intrede maakte, heb ik 10 jaar ervaring opgebouwd op de commerciële binnendienst in de automobielsector. Ik handelde er totaalprocessen af: van verkoopadministratie tot het meegeven van commerciële acties aan de dealers. Later beheerde ik grotere klantenportefeuilles. 

Toch miste ik er verantwoordelijkheid en uitdaging … Tot ik deze vacature zag van Sales Support en Back-office Coordinator. Dat klonk me als muziek in de oren: sales én problem solving in één fantastische job! Et voila, hier ben ik. 

Hoe verloopt het tot nu bij HH industry?  

Shu Yuan Yang, zittend voor het HH logo

Ik hou enorm van kennis opdoen en kennis delen. Op dat gebied kan ik me in deze functie helemaal uitleven Tel daar het familiale karakter van het bedrijf en hun positieve groei-mindset bij en u begrijpt dat ik me hier als een vis in het water voel.  

Al tijdens het sollicitatiegesprek kreeg ik een warm gevoel. Door de positieve sfeer krijgt stress geen kans. HH Industry investeert enorm in mensen, zowel qua voordelen als qua opleiding. 

Back-office Coordinator Sales Support: een mond vol. Wat houdt dit in? 

Mijn job is in het leven geroepen omdat HH Industry onlangs ook de verdeler van Addax en Adlatus is geworden. Wegens de bijkomende workload is een coördinator broodnodig. 

Eenvoudig gezegd bestaat mijn opdracht uit drie delen: ik bewaak en optimaliseer alle bedrijfsprocessen, ik stuur het team van Sales Supports aan en ik ondersteun de Sales Manager met analyses en controles. Mijn on-the-field ervaring is cruciaal voor deze job. 

De functie vereist intensief samenwerken met alle diensten: de boekhouding, het management, het salesteam, … Ik ben de schakel die alle diensten verbindt. Ik ga op zoek naar oplossingen en sluit compromissen om tot vloeiende bedrijfsprocessen en verbetering te komen.

 

Da’s een serieuze verantwoordelijkheid … Maar zo te zien echt iets voor u? 

Dit is helemaal m’n ding! Elke dag is een verrassing. Zoals gezegd  stuur ik mijn 3 collega’s van het sales support team aan en ik ben ook back-up in drukke periodes. Daarnaast ondersteun ik de  vertegenwoordigers  en ben ik de rechterhand van Kristof, onze salesmanager, voor wie ik o.a. analyses voorbereid.  

Ik ben er klaar voor en sta ’s morgens te popelen om aan mijn werkdag te beginnen. Ik doe mijn werk vol passie en de hulp van collega’s is hierin erg fijn. 

 

Ook zin om te werken bij het dynamisch familiebedrijf HH Industry? Contacteer ons snel! 

0 antwoorden