Staat u voor een piekperiode? Is uw huidige heftruck of magazijntoestel in herstelling? Of heeft u tijdelijk nood aan extra machines? Dan is de kortdurende huur van heftruck een uitstekende oplossing. YALE BELGIUM is uw betrouwbare partner hiervoor:

In de kortetermijnhuur van een Yale® toestel is inbegrepen:

  • Ruim aanbod huurvloot
  • Heftrucks en magazijntoestellen in prima staat, nagekeken en technisch in orde
  • Onderhoud
  • Service interventies (excl. verzekering en brandstof)

All-in huren: onderhoud inclusief

Bij YALE BELGIUM kunt u rekenen op een prachtig all-in huurpakket. U hoeft zich geen zorgen te maken om het onderhoud of de vervanging van slijtageonderdelen. YALE BELGIUM zorgt tijdens de huurperiode immers voor onderhoud en service.

Technisch probleem bij de gehuurde heftruck of magazijntruck? Interventie volgt snel

Zijn de vorken van uw Yale® heftruck aan vervanging toe? Heeft de machine een onderhoudsbeurt nodig of is er een technisch probleem? Onze serviceafdeling plant zo snel mogelijk een interventie in,  zodat uw stilstand tot een minimum wordt beperkt. In 98% van de gevallen zijn wij reeds de dag na de melding bij u ter plaatse.

Wat als mijn gehuurde heftruck buiten strijd is?

Bij een langere stilstand laten we u niet in de steek en ruilen we uw machine in voor een andere. Zo garanderen we de continuïteit van uw activiteiten.

Wat bij schade aan mijn gehuurde heftruck?

Bij schade door een ongeval of foutief gebruik komt onze servicetechnieker ter plaatse en wordt de schade besproken. De kosten zijn ten laste van de klant. Bij schade die de activiteiten belemmeren, stellen we een wisseltoestel ter beschikking.

Contact

Meer weten over ons uitgebreid huuraanbod van heftrucks en magazijntrucks? Neem contact met ons op via +32 3 821 08 39 of rental-industry@vanderhaeghe.be.

Verhuur Yale heftrucks Huren Yale heftrucks Heftrucks te huur