We willen allemaal dat het er netjes bijligt, zowel thuis als op het werk. Op het bedrijf doet u misschien een beroep op een schoonmaakploeg. Een professionele cleaning robot is, zeker binnen de logistiek, een waardevolle aanvulling. 

Logistieke omgeving schoonmaken? Vraag hier vrijblijvend meer info. 

Efficiënt onderhoud van de vloeren in uw logistieke ruimtes

Bent u actief in de logistiek? Dan heeft u wellicht grote bedrijfsruimtes ter beschikking.  

Het schoonmaken van dergelijke ruimtes is, omwille van hun omvang, best arbeidsintensief. Het is daarom handig om op zoek te gaan naar duurzame, betrouwbare en makkelijk inzetbare hulpmiddelen. 

Met deze robot kuismachine van HH Industry heeft u het juiste hulpmiddel gevonden. Deze cleaning robots gaan autonoom te werk. Na de schoonmaakjob loost de robot volledig autonoom het vuile water en vult proper water aan via het docking station. Het docking station voert schoon water aan, voert vuil water af, herlaadt de batterijen en checkt de status van de robot. 

Geschikt voor autonoom vloeronderhoud in de logistiek

Nadat z’n werk erop zit, heeft deze kuismachine aan 3 tot 8 uur oplaadtijd genoeg om er nadien weer volop tegenaan te gaan. De robot cleaner gaat vastberaden én autonoom ieder magazijn en elke kantoor- of bedrijfsruimte te lijf, tijdens of na de werktijden. 

Inderdaad, autonoom. Deze kuismachine is standaard voorzien van een navigatiesysteem zodat het op elk moment exact weet waar het zich bevindt en waar het naartoe moet. Drukte in het magazijn? Geen enkel probleem voor deze schrobmachine.  

Op basis van sensoren laveert deze cleaning robot langsheen alle obstakels en pikt hij zelfs de moeilijkst waarneembare objecten op. Hij detecteert moeiteloos bewegende obstakels zoals mensen of voertuigen en zal ze professioneel ontwijken of wachten tot zijn pad weer vrijkomt. 

Wilt u de robot cleaner aan het werk zien? Vraag snel een demo aan.

Het vloeronderhoud van logistieke ruimtes versimpeld

U stuurt deze slimme schrobmachine makkelijk aan op het toestel zelf of met een tablet of smartphone. Een bepaalde plek schoonmaken of naar het laadstation terugkregen: u bepaalt met gemak waar de robot cleaner naartoe moet of wat zijn taak is. Nadat zijn werk erop zit, verstuurt hij automatisch rapportages over zijn geleverde prestaties. U beschikt zo over de nodige inzichten en stuurt op basis van deze gegevens makkelijk zijn te leveren prestaties bij. 

Deze kuismachine is zelfs bij intensief gebruik en in zware werkomstandigheden uiterst betrouwbaar. Dat maakt van hem de ideale bondgenoot in grote industriële omgevingen, logistieke ruimtes, winkelcentra, sporthallen, parkeergarages en elke omvangrijke plek die een intensieve, regelmatige en grondige schoonmaak vereisen.  

Autonoom schoonmaken of handmatige bediening? U kiest! De eenvoudige interface laat u doodeenvoudig switchen tussen de verschillende modi. 

Gewonnen voor een industriële robotcleaner? Boek uw gratis demo.