Digitalisering en globalisering die met hoge snelheid onze economie binnendringen, versnellen de veranderingen in facility management. Deze slimme, industriële schrobmachine van HH Industry is voor elk bedrijf met grote ruimtes een schot in de roos.

Meer weten? Vind hier meer info.

Vloerreiniger voor industriële schoonmaak

Als antwoord op de toenemende digitalisering ontwikkelde Adlatus een innovatief én autonoom werkend schrobsysteem. Wist u dat Adlatus ‘assistent’ betekent? Deze naam is niet zomaar uit de lucht gegrepen. Zeker binnen de logistiek, de industrie en de sportinfrastructuur toont deze cleaning robot zich als een hulpvaardig assistent. Het toestel is in staat schoonmaaktaken autonoom uit te voeren, hetgeen vanzelfsprekend een enorme hulp is voor personeel en medewerkers.

Industriegebouw of magazijn schoonmaken? Vraag snel meer info.

Een wendbare vloerreiniger

Deze gerobotiseerde kuismachine gaat er met zijn schrobbreedte van maar liefst 70 cm volop tegenaan. Op deze manier maakt hij snel, autonoom én grondig grote oppervlaktes schoon. Deze zelfrijdende schrobmachine weet zich met een lengte van 1 meter  een weg te banen door alle magazijngangen. Deze krachtpatser is tot wel 5 uur per acculading voor u aan het werk. Nadien vraagt deze kuismachine 3 tot 8 uur oplaadtijd.

De gebruiksvriendelijkheid van deze industriële vloerreiniger is een grote troef.  Maar hoe gaat deze kuismachine te werk? Met behulp van technologie zoals GPS en kunstmatige intelligentie (AI) worden eerst de schoonmaakgebieden in kaart gebracht en doet de machine zijn ‘ronde’. Dankzij een heleboel sensoren detecteert de Adlatus schrobmachine zowel statische als dynamische obstakels. Hij detecteert dus ook mensen en manoeuvreert er moeiteloos én veilig omheen.

Slimme schoonmaakmachine nodig? Demo aanvragen.

Een industriële vloerreiniger als volwaardige poets-assistentie

Personeel is vandaag moeilijk te vinden, ongeacht de sector. Dat geldt ook voor schoonmaakpersoneel. Deze ergonomische machine verlicht danig het werk van uw kuisploeg. Automatische schoonmaakprogramma’s? Autonome navigatie? Volautomatisch leeg maken van het opgeveegde vuil? Deze industriële vloerreiniger doet het allemaal.

Industriële poetshulp nodig? Vraag snel een vrijblijvende demo.

Een vloerreiniger voor industrie die technologie en kwaliteit combineert

Om zijn industriële schoonmaakactiviteiten grondig uit te voeren, communiceert de cleaning robot moeiteloos met andere slimme toestellen. Dat maakt ‘m de slimste zelfrijdende schrobmachine die vandaag op de markt is. Dankzij de uiterst gebruiksvriendelijke interface op mobiel of tablet vraagt u snel en makkelijk aan de cleaning robot om een specifieke plek schoon te maken of om terug te keren naar het laadstation. Bovendien ontvangt u automatisch rapportages van deze robot cleaner.

Gebruik voorafgaand een veegrobot

De ideale aanvulling in grote industriële omgevingen is het gebruik van een veegrobot of sweeping robot alvorens de schrobmachine zijn werk te laten doen. Deze veegrobot, vergelijkbaar met een grote stofzuiger, zal eerst stof en vuil weghalen zonder gebruik van water of detergenten.

Zoals u weet, bieden we bij HH Industry enkel kwaliteitsmerken aan. Naast Yale en Addax vindt u bij HH Industry ook de schrobmachines en veegrobots van het Duitse kwaliteitsmerk Adlatus.

Meer info over onze industriële vloerreinigers? Vraag snel uw offerte.