In welke sector u ook actief bent: een net en onderhouden bedrijf is altijd belangrijk. U wilt toch ook dat personeel én klanten in een schone omgeving terechtkomen? Maar het onderhouden van grote oppervlakken is niet altijd even eenvoudig…

Een automatische cleaning robot is een doordachte investering als aanvulling op uw aanwezige interne of externe schoonmaakploeg.

Wilt u automatisch schoonmaken? Vraag dan snel meer info.

Gerobotiseerde kuismachines: ontdek deze cleaning robot

Autonoom werkende toestellen vinden stilaan hun weg naar zowat alle bedrijfssectoren. Zeker in de logistiek en de industrie zijn zelfsturende hulpmiddelen niet meer weg te denken. Een gerobotiseerde kuismachine betekent een grote hulp binnen de professionele en industriële schoonmaak.

Deze cleaning robot, met een schrobbreedte van 70 cm, is tegelijk wendbaar en robuust. Zijn compacte vorm maakt hem uitermate geschikt als het aankomt op snelle, grondige en autonome schoonmaak van grote oppervlaktes.

Deze zelfrijdende schrobmachine zorgt voor een optimale beweeglijkheid in zowat elke bedrijfsruimte of in magazijn- en winkelgangen.

Bovendien zult u genieten van het geavanceerd navigatiesysteem dat deze cleaning robot in staat stelt zijn eigen boontjes te doppen. Hij weet precies waar hij zich bevindt en welke route hij moet  afleggen.

Zelfs in drukke ruimtes waar bijvoorbeeld mensen aan het werk zijn, levert deze machine uitmuntende prestaties. Dankzij tal van sensoren detecteert deze kuismachine alle denkbare objecten en obstakels. Statische of dynamische hindernissen? De schrobmachine detecteert zowel mensen als objecten en laveert er veilig omheen.

Met een actieradius tot wel 5 uur levert hij ongeziene prestaties. Nadien heeft deze robot cleaner aan 3 tot 8 uur oplaadtijd genoeg om er nadien weer tegenaan te gaan.

Deze gerobotiseerde kuismachine aan het werk zien? Vraag snel een demo.

Bye bye personeelstekort dankzij deze robotcleaner

Vandaag kampen we met een krapte op de arbeidsmarkt die in zowat alle sectoren voelbaar is, ook in de schoonmaak. Deze intelligente cleaning robot biedt een uitweg en is een perfecte aanwinst voor uw schoonmaakteam. Terwijl uw ploeg bijvoorbeeld sanitair reinigt of de ramen lapt, schuimt deze Adlatus robot cleaner elke ruimte af om de vloer schoon te schrobben.

De machine aansturen, wijzigingen in routes aanbrengen of een extra te reinigen ruimte toevoegen: het aansturen van de cleaning robot is kinderspel. Iedereen zal vlot de bediening van het toestel onder de knie krijgen door de eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface.

Bovendien werkt de Adlatus robot cleaner op elk mogelijk moment van de dag, dus ook ‘s nachts of in het weekend.

Uw schoonmaakploeg ondersteunen? Vraag snel een offerte voor deze robot cleaner.

Gerobotiseerde schrob-/kuismachine kopen

Deze cleaning robot staat moeiteloos in verbinding met andere slimme objecten en apparatuur. Dat maakt dit toestel tot een slimme industriële vloerreiniger.

U ontvangt bovendien gedetailleerde rapportages van deze robotcleaner nadat hij zijn taken heeft volbracht. Hij biedt u op elk moment de nodige inzichten in zijn geleverde prestaties.

Daarnaast zijn deze schrobmachines voorzien van onderhoudsvrije motoren en zijn ze vervaardigd uit robuust en duurzaam RVS. Gerobotiseerd schoonmaken gaat doorgaans gepaard met een intensief gebruik van deze toestellen. In dat geval zijn betrouwbaarheid en degelijkheid een absolute must.

Deze cleaning robot wordt vaak gebruikt binnen de industrie en in grote logistieke ruimtes, sportaccommodaties, parkings, luchthavengebouwen en winkelcentra. Elke omvangrijke omgeving die regelmatig intensief en grondig onderhoud vereist, is uitermate gebaat bij een zelfrijdende schrobmachine.

Benieuwd naar de prestaties van een gerobotiseerde kuismachine? Boek snel uw gratis demo.