YALE BELGIUM supportert mee voor de Telenet Antwerp Giants

Basketbalclub Antwerp Giants, top 3 in België, pakte de afgelopen jaren heel wat mooie prijzen. HILAIRE VAN DER HAEGHE NV/SA – YALE BELGIUM support mee vanop de eerste rij. Patrick Lauwerys (PL) van de Antwerp Giants en Michel De Maeyer (MDM) over de beleving bij een basketbalclub.

Patrick, stel de Antwerp Giants ‘s kort voor.

PL: “Je mag ons bij de baskettop van België rekenen. De afgelopen 2 jaar wonnen we de Beker van België en 2 jaar geleden behaalden we de bronzen medaille op de Champions League. Wij zijn dus een ‘stevig ploegske’ en een avondje basket bij ons staat garant voor een topbeleving. Telenet Giants Antwerp speelt zijn thuiswedstrijden in de Lotto Arena in Antwerpen, naast het Sportpaleis.”

 

Wat maakt basketbal zo speciaal?

PL: “Je beleeft gegarandeerd een leuke avond in de prachtige Lotto Arena. Het spel gaat op en neer, de muziek trekt het publiek mee, er is een hoog Amerikaans showgehalte. Na de wedstrijd kunnen onze business partners en sponsors rustig napraten met de spelers. Bovendien zijn er veel speelavonden, met wedstrijden op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.”

 

Michel, hoe beleven jullie klanten een match van de Antwerp Giants?

MDM: “Wij waren op zoek naar een goed alternatief voor ons partnership met Sporting Charleroi (Jupiler League) in Wallonië. Onze ervaringen met die club zijn excellent en een prima mix van fun en business. We hebben verschillende initiatieven bekeken en vonden bij de Antwerp Giants de perfecte match. We hebben met hen een flexibele partnerformule, waarbij we het aantal zitjes per wedstrijd invullen. Wij zijn met onze klanten welkom op alle wedstrijden, of het nu competitie, beker, play-offs of Europees is. Voor ons telt het sympathieke maar gedreven imago van deze lokale club, net als de ongedwongen ‘nice evening feeling’ van een gezellige avond basket. We nemen ook deel aan de businessclub events van de Antwerp Giants.”

 

Patrick, er is ook een link met de Antwerpse haven waar veel heftrucks worden gebruikt?

PL: “Klopt, we organiseren jaarlijks een 10-tal business sessies met onze partners. Daar treffen de zakenmensen elkaar en leren ze elkaars activiteiten kennen. Het merendeel van deze bedrijven is industriegerelateerd via een directe of indirecte aanwezigheid in de Antwerpse haven.”

 

Wanneer start de competitie 2020-21?

PL: “Op dit moment hebben we van de basketfederatie groen licht om de competitie voor te bereiden. Volgens de laatste berichten zou de competitie met publiek starten op 7 november 2020. Alles wordt georganiseerd volgens strikte veiligheidsprotocollen, maar dat het een echt spektakel wordt, daar mag je op rekenen.”

Meer informatie over het volledige YALE® assortiment voor material handling van HILAIRE VAN DER HAEGHE NV/SA – YALE BELGIUM? Ga naar de Product Kiezer.

0 antwoorden