6 dingen die je nog niet wist over HH Industry

banner met daarop 125 jaar Hilaire Van Der Haeghe

HILAIRE VAN DER HAEGHE viert haar 125ste verjaardag ! Dat kunnen we uiteraard niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Daarom zetten we hier 6 verrassende weetjes over HH Industry op een rijtje. 

 

1) De eerste elektrische vorkheftruck van YALE is al méér dan 100 jaar oud
Wist u dat de eerste elektrische vorkheftruck al meer dan 100 jaar oud is? YALE (toen Yale & Towne) lanceerde de nieuwe ‘platformtruck’ met lage hefhoogte en aangedreven door een batterij in 1920. Van toen tot nu introduceerde het bedrijf nog heel wat nieuwe toestellen én verbeterde ze de werking van haar vorkheftrucks. Ontdek de geschiedenis van de YALE vorkheftruck

2) YALE-oprichter Linus Yale was van veel markten thuis
Nog meer YALE? Toen de Amerikaanse oprichter Linus Yale Jr. in 1844 het cilinderslot uitvond, verbond hij zijn naam niet alleen daaraan. Hij deed dat ook met een reeks technische en uiterst duurzame producten. Over de jaren heen, zal YALE evolueren naar dé referentie op vlak van magazijn- en industriële toestellen, waaronder dus ook de vorkheftruck.

3) Europees servicecenter: vanuit Nijmegen naar héél Europa
Wist u dat bij HH Industry 98% van de servicevragen binnen de dag behandeld wordt? Ervoor zorgen dat u altijd de juiste onderdelen, wisselstukken en toestellen ter beschikking hebt: bij HH Industry nemen we die opdracht héél serieus. Het Europen Parts Operation (EPO) van YALE bevindt zich in het Nederlandse Nijmegen. Van daaruit worden alle afdelingen in Europe automatisch bediend. Onze service-techniekers bestellen hun materiaal rechtstreeks in het systeem en alles ligt dezelfde nachts netjes klaar in hun camionette. Bekijk hoe dat proces verloopt 

4) YALE tweedehands: HH Industry geeft toestellen een nieuw leven
Lijkt een toestel kopen niet meteen relevant voor uw business? Of wil u een heftruck slechts beperkt gebruiken? In plaats van een gloednieuwe heftruck te kopen, kunt u bij HH Industry ook kiezen voor een tweedehands YALE heftruck. En geen nood, ook die kan perfect op maat van uw bedrijf afgestemd worden. Mer over onze tweedehands toestellen.

5) We are Champions: ook wij komen op tv
Een reeks battles waarin deelnemers het tegen elkaar opnemen in een reeks proeven met o.a. vorkheftrucks? Tijdens We Are Champions, uitgezonden tijdens Logistics TV op Kanaal Z/Canal Z, tonen logistieke topondernemers hun rijkunsten aan de buitenwereld. Interessante televisie? Zeker wel!

6) Partner van sporters: wij dragen ons steentje bij
Bij HH Industry hebben we niet alleen oog voor onze eigen business: ook aan sport hechten we belang! Daarom zijn we graag partner van  sportclubs die dezelfde waarden uitdragen, zoals de basketbalploeg Telenet Giants Antwerp, de rugbyclub Rugby Soignies en zelfs voetbalploeg Sporting Charleroi.  Die partnerships kaderen perfect binnen de waarden waar we als bedrijf voor staan. Leer onze waarden kennen.  

Kunnen we u helpen? 

Dan horen we dat natuurlijk graag! Van een vraag over onze YALE vorkheftrucks tot een ADDAX of ADLATUS-bekommernis en meer: we pluizen graag uit hoe we u optimaal van dienst kunnen zijn.  

Contacteer ons nu  

0 antwoorden