U herkent het ongetwijfeld: we bestellen meer dan ooit online. Het is snel én makkelijk. Alleen: al dat wegtransport mag wel (heel) wat verduurzaamd worden. HH Industry heeft hiervoor de oplossing: 100% elektrisch, 100% Belgisch, 100% groen.

De elektrisch aangedreven ‘utility vehicles’ van Addax Motors zijn wendbare, compacte én duurzame bedrijfsvoertuigen voor diverse doeleinden. Deze vernuftige wagens zetten zichzelf op de kaart als dé referentie in Europa op vlak van ‘zero emission’-oplossingen.

Bedrijven en industrie, recreatieparken, gemeentelijke en facilitaire diensten: iedereen vindt z’n weg naar het transport van morgen. Deze elektrische bestelwagens zijn uitstekend geschikt voor transport op een uitgestrekt bedrijfsterrein of tussen verschillende bedrijfsterreinen (ze zijn immers toegelaten op de openbare weg).

Meer weten over deze ADDAX bestelwagen? Vind hier meer info.

Verantwoord de weg op met een elektrische bestelwagen

Nu bijna iedereen, in elke bedrijfssector, het doel nastreeft de CO²-uitstoot zo laag mogelijk te krijgen, is een vloot emissievrije bestelwagens een noodzakelijke stap naar verduurzaming. Deze elektrische bestelwagens zijn een krachtig antwoord op het steeds omvangrijker wordend probleem van luchtverontreiniging.

Deze voertuigen van Addax vinden – terecht – hun weg naar transport- en bezorgdiensten en bedrijven in alle grootordes en alle bedrijfstakken.

Deze bestelwagens:

  • zijn enorm wendbaar. Smalle wegjes op uw bedrijfsterrein in de gemeente? Geen enkel probleem. Naast deze wendbaarheid bezitten deze utility vehicles kenmerken die menig bezorger zal bekoren: klein formaat in combinatie met een aanzienlijke laadcapaciteit, strak design, …
  • hebben de nieuwste snufjes voor optimaal rijcomfort, controle op afstand en niet te vergeten: veiligheid.
  • zijn 100% ‘made in Belgium’. Geniet daarom van hoge kwaliteitseisen op het gebied van gebruikte materialen.

Elektrische bestelwagen nodig? Vind meer informatie.

Elektrische bestelwagens voor industrie, facilitaire diensten en logistiek

Welke bestelwagen u het best kiest, is uiteraard afhankelijk van de activiteiten die u uitvoert. Denk aan het ophalen van afval, apparatuur, materialen en werkkleding of het verdelen van catering.

Voor afvalbeheer is bijvoorbeeld een afvalcontainer of een model met open laadbak uitermate geschikt, terwijl andere diensten meer gebaat zijn bij bijvoorbeeld een model met hydraulische kiepbak. Nutsvoertuig of laadoplossing: HH Industry biedt u met het ADDAX gamma het ‘electric utility vehicle’ dat u op het lijf geschreven is.

Ervaar tijdens het rijden de comfortabele wegligging en geniet van zijn strak design. Het oog wil ook wat, niet? Deze bedrijfsvoertuigen zijn van alle markten thuis: bedrijfsterreinen, magazijnen, parken en stadsomgevingen: deze bestelwagen baant zich een comfortabele weg doorheen elk parcours, waar u maar wilt.

Het team van HH Industry zorgt voor een vlotte aankoop en een vlekkeloze after sales. Daarnaast verliezen we uiteraard ook een deftig onderhoud van uw machine- of wagenpark niet uit het oog, want onderhoud is cruciaal voor een lange levensduur van uw voertuien.

Meer weten? Ontdek hier het assortiment.

Elektrische bestelwagens die modulair zijn

ADDAX heeft tijdens de ontwikkeling van hun utility vehicles met heel wat zaken rekening gehouden, maar modulariteit stond centraal. Zo ontstonden multifunctionele utility vehicles die voor alle bedrijfsdoeleinden geschikt zijn.
U zoekt een elektrische bestelwagen? Vraag hier uw  offerte.