Addax & adlatus

Optimaal ondersteund: zo staan onze Addax & Adlatus-experts u bij

Bij HH Industry willen we u altijd de best mogelijke service bieden! We zorgen er daarom voor dat u kan rekenen op rasechte professionals die u niet alleen opleiden of uw toestel niet alleen juist instellen, maar die ook al uw vragen snel en gericht beantwoorden. Ook voor de nieuwe elektrische bestelwagen van Addax en de nieuwe cleaning robot van Adlatus stelden we twee service-techniekers aan.

Maak kennis met Joren Serrien en Jérôme David – uw steunpilaren voor all things Addax en Adlatus.

Ook op onze Addax en Adlatus  Business Development en Sales Advisor Peter Waerniers kan u rekenen – leer hem hier kennen!

Dag Joren en Jérôme! Kunnen jullie de elektrische bestelwagen van Addax en de schoonmaakrobot van Adlatus voorstellen?

Joren: “Het nieuwe toestel van Adlatus is een schoonmaakrobot, bedoeld voor grote industriële ruimten – denk aan een magazijn of een productiehal.

Het systeem is  heel simpel. De robot zoekt automatisch de docking station op om de batterij op te laden, proper water bij te vullen en het vuil water te lozen. Om het gebruik te starten, stelt de operator de robot eenmalig in waar en wanneer de robot moet poetsen, en de robot doet de rest van het werk vanzelf. Bekijk het als een van die robotstofzuigers of grasmaaiers – maar dan voor schoonmaakwerken op grote schaal. De robot is ook inzetbaar op alle mogelijke momenten en is daardoor nuttig 24u/7d

Deze schoonmaakrobot is vooral handig voor wie grote ruimtes proper wil houden zonder al te veel moeite. De robot kan oppervlaktes tot 10.000m² per dag schoonmaken, afhankelijk van hoe de ruimte ingedeeld is.”

Jérôme: “Wie werkt op zo’n groot terrein en daar regelmatig kleine vrachten moet vervoeren, heeft dan weer baat bij de elektrische bestelwagen van Addax.

Stel dat u enkele kleine goederen van de ene kant naar de andere kant van uw bedrijfssite wil vervoeren, of dat u twee sites hebt in één stad waartussen u dingen wil vervoeren – dan kan een grote vrachtwagen onhandig en onnodig zijn. De bestelwagen biedt dan een handige, duurzame en kostenefficiëntere oplossing.

Maar ook voor het rondbrengen van pakketjes bv. kan een Addax-voertuig een superhandige oplossing zijn. De bestelwagen mag op de openbare weg, kan ongeveer 70km/u rijden en rijdt met 1 opgeladen batterij  al gauw 100km.

Daarnaast is de Addax ook nuttig als vervoermiddel voor de onderhouds- of technische ploeg.

Zowel het Addax- als het Adlatus-toestel bieden industriële klanten een efficiënte oplossing voor alledaagse activiteiten. Klanten met grote industriële ruimten of sites hebben hier dus zeker baat bij.”

Meer info over de Addax bedrijfswagen en de Adlatus cleaning robot

Jullie zijn dé experts wat deze toestellen betreft. Hoe ziet een typische dag er voor jullie uit?

Joren: “Ik ben Addax- en Adlatus-service-technieker van dienst overal in Vlaanderen. Voor mij ziet elke dag er anders uit – maar het komt altijd op hetzelfde neer: ik zorg er samen met Jérôme voor dat onze klanten optimaal gebruik kunnen maken van hun Addax- & Adlatus-toestellen.

Of het nu gaat om een demo, een opleiding om met een nieuw toestel te werken, een onderhoudsbeurt of een extra woordje uitleg: ik zorg ervoor dat u snel geholpen wordt zodat u zo optimaal mogelijk aan de slag kan!”

Jérôme: “Waar Joren vooral in Vlaanderen actief is, neem ik Wallonië voor mijn rekening. Vaak zijn we beiden de hele dag op de baan en gaan we langs bij verschillende klanten om ervoor te zorgen dat ze inderdaad de nodige ondersteuning krijgen bij het dagelijks gebruik van hun toestellen.

Wanneer ze bijvoorbeeld met de cleeaning robot van Adlatus aan de slag gaan, zorgen wij ervoor dat die juist geprogrammeerd staat, dat de klant weet hoe hij hem kan bedienen,… Net zoals Joren zegt: wij helpen de klanten snel en gericht.”

Stel dat ik twijfel over het aankopen of huren van een toestel – kan ik dan ook bij jullie terecht voor een demo?

Joren: “Absoluut. We bekijken graag met onze prospecten hoe ze het toestel kunnen gebruiken voor hun eigen bedrijf. Heerst er twijfel over de aankoop of verhuur? Dan zorgen we voor een demo, of regelen we een korte opleiding en een korte huurperiode zodat u het toestel even kan uittesten alvorens verdere stappen te nemen.”

Jérôme: “Ook voor u het toestel zelfs besluit te kopen of te huren staan we dus graag voor u klaar!”

Meer weten over de elektrische Addax-bestelwagen of de schoonmaakrobot van Adlatus?

Neem contact met ons op

0 antwoorden