Een automatische robotcleaner is een enorme hulp bij het schoonmaken van grote, industriële of logistieke ruimtes. Er zijn echter grote verschillen in kwaliteit en functionaliteiten tussen de verschillende merken, types en toestellen. Ontdek de voordelen van de industriële cleaning robot van Adlatus.

Ongeëvenaarde autonomie: een robotcleaner aankopen is een goed idee

Indien u een behoorlijke oppervlakte heeft schoon te maken, kunt u maar beter rekenen op een robot cleaner met een degelijke autonomie.

Een gerobotiseerde kuismachine van HH Industry maakt met zijn schrobbreedte van 70 cm snel en makkelijk de grootste bedrijfshallen schoon. Met zijn maximale autonomie van maar liefst 5 uur is deze schrobmachine een krachtpatser. Dan gaat de robot opladen om het werk verder te zetten. Snel, autonoom én grondig reinigen zijn de kernkwaliteiten van deze compacte machine.

Kuismachine met hoge autonomie nodig? Vraag hier vrijblijvend meer info.

Poetswerk verlichten

Schoonmaken is behoorlijk eentonig en arbeidsintensief, zeker wanneer het om grote ruimtes gaat. Deze robotcleaner neemt een groot deel van het werk van het poetspersoneel uit handen. Zo hebben ze meer tijd voor de complexere taken waar een schoonmaakrobot niet voor geschikt is. De cleaning robot zal snel beste maatjes worden met uw schoonmaakteam.

Zelf het gemak ervaren? Vraag een vrijblijvende demo.

Een robotcleaner kopen is een duurzame keuze

De Adlatus schrobmachine is compact, slim én duurzaam. Hij past de dosering van reinigingsmiddel en water automatisch aan op het niveau van vervuiling van de ondergrond. Slim gezien, zeker wanneer u eerst een veegrobot zijn werk laat doen alvorens de cleaning robot op pad te sturen.

Altijd up-to-date met de robot schoonmaakmachine

Deze cleaning robot stuurt u uitgebreide data over zijn schoonmaakprestaties. Zet de verkregen resultaten slim in om de kwaliteit van zijn schoonmaakactiviteiten continu te verbeteren én om te bewijzen hoe schoon de omgeving daadwerkelijk is.

Het toestel is bovendien voorzien van enorm veel sensoren. Hiermee detecteert de machine statische en dynamische obstakels. Deze cleaning robot manoeuvreert er vlotjes omheen of hij wacht tot hij veilig zijn weg kan voortzetten.

Nood aan een veilig schoonmaaksysteem? Boek snel uw gratis demo.

Helemaal overtuigd?

Hoewel deze robotcleaner uitgerust is met intuïtieve snufjes zoals een navigatiesysteem en tal van sensoren, is hij tegelijk uiterst gebruiksvriendelijk. Iedere schoonmaakmedewerker kan werken met de eenvoudige interface. Maak gebruik van voorgeprogrammeerde routes om de robot cleaner snel op pad te sturen. Bovendien communiceert hij vlot met andere slimme apparaten en bedient u hem makkelijk met uw smartphone en/of tablet.

De toekomst van schoonmaak is hier. Met eenvoudige integratie in bestaande processen en flexibele inzet (ook ’s nachts) maakt u uw schoonmaak toekomstbestendig.

Meer info over de industriële robotcleaner? Boek snel uw gratis demo.