Een vorkheftruck is een onmisbaar magazijntoestel in een distributie- of magazijnomgeving. Een heftruck laat toe om veilig en ergonomisch lasten te tillen, te verplaatsen én te stapelen. 

 

Alleen, een splinternieuwe heftruck kan best een behoorlijke investering zijn. Hoewel de machine zichzelf terugverdient omwille van gebruiksgemak en efficiëntie, heeft u toch een bepaald budget nodig om een heftruck aan te schaffen. Een heftruck huren of een tweedehands exemplaar vormen uitstekende alternatieven. 

Tweedehands vorkheftruck nodig? Vraag snel uw vrijblijvende offerte. 

Waarom kiezen voor een tweedehands vorkheftruck? 

Een tweedehands vorkheftruck of magazijntoestel is in heel wat gevallen een prima alternatief voor een nieuw toestel. 

Een gebruikte vorkheftruck staat niet gelijk aan een kat in een zak kopen, integendeel. Denk aan bedrijven die een zwaarder exemplaar of een ander type toestel nodig hebben. Indien zij steeds zorg hebben gedragen voor hun magazijntoestellen en het nodige onderhoud hebben laten uitvoeren, is er hoegenaamd geen probleem met deze toestellen en verdienen zij absoluut een tweede leven: een win-win voor het milieu én uw budget. 

Vorkheftruck 2dehands = kwaliteit 

Bovendien zijn onze zogenaamde Certified Used Trucks van HH Industry stuk voor stuk kwaliteitstoestellen: u geniet van de degelijkheid van een A-merkmachine. Daarnaast zijn alle aangeboden toestellen afkomstig uit ons eigen netwerk. We kennen alle machines door en door zoals de onderhouds- en herstellingshistoriek. 

De jaarlijkse controle van een gebruikte vorkheftruck 

Zoals u misschien al weet, wordt elke heftruck onderworpen te worden aan een jaarlijkse controle. 

Dit geldt ook voor een tweedehands heftruck. Benieuwd naar de controleprocedure van een tweedehands heftruck? Ontdek het hier. 

Tweedehands: een prima alternatief 

Er zijn tal van situaties te bedenken waarin de aanschaf van een nieuwe heftruck niet de beste optie is: 

  • U wenst geen extra investeringen te doen op het moment dat u een heftruck nodig heeft. 
  • De tijd waarvoor u de heftruck nodig heeft, is te kort om de investering in een nieuw toestel te rechtvaardigen. 
  • U heeft op zeer korte termijn een heftruck nodig. Afhankelijk van het type neemt de levering van een nieuw toestel soms wat tijd in beslag. 

Lees: Waarom een tweedehands heftruck kopen?
 

Overweegt u de aanschaf van een Certified Used Truck van HH Industry? Neem hier een kijkje. Bent u gewonnen voor een second life heftruck? Kom dan eens langs en bekijk ons uitgebreid aanbod 

Conclusie: met een Certified Used Truck van HH Industry slaapt u op beide oren. U geniet van de strenge kwaliteitseisen waaraan al onze machines voldoen én u profiteert van de vele voordelen van een tweedehands toestel. 

 Waar wacht u op? Contacteer ons snel.