De ene heftruck is de andere niet. Afhankelijk van uw activiteiten en de gebruiksintensiteit past de ene heftruck beter bij u en uw bedrijf dan de andere. 

Er zijn YALE vorkheftrucks met drie of vier wielen, vorkheftrucks voor smalle doorgangen, heftrucks met een uitzonderlijk hefvermogen, enzovoort. 

Ziet u het bos door de bomen niet meer? We loodsen u graag door het heftrucklandschap. Onze missie: u die heftruck aanbieden die u én uw business op het lijf geschreven is. 

Meer weten? Contacteer ons voor meer info. 

Welke soorten heftrucks zijn de beste voor u? 

De juiste YALE heftruck of het juiste magazijntoestel kiezen voor uw bedrijfsactiviteit is natuurlijk belangrijk. Met het juiste toestel kunt u: 

  • veilig en ergonomisch werken 
  • snel en efficiënt werken 
  • en last but not least: prettig werken

Gebruik uw heftruck als hijstoestel 

Om massa’s die niet door menselijke kracht kunnen worden gedragen, op te hijsen, kunt u de heftruck als een hijstoestel gebruiken.

Indien u frequent palletten moet stapelen of palletten op hoogte moet opslaan, bijvoorbeeld in detailhandel, drank- of voedingsindustrie, doet u het best een beroep op een palletstapelaar of een reachtruck.  

Palletstapelaar of reachtruck nodig?

We helpen u de juiste keuze te maken >

 
Gebruik uw heftruck in magazijnen 

Een heftruck is een krachtige machine die om die reden frequent gebruikt wordt in industriële en logistieke bedrijven. U verplaatst er zware ladingen mee in een magazijn of op een bedrijfsterrein. Met een heftruck tilt u op een veilige manier objecten die niet op basis van menselijke kracht kunnen worden gedragen en verplaatst. 

Welke heftruck heb ik nodig in mijn magazijn?

We geven u advies op maat >
 

Gebruik uw heftrucks voor containers 

Voor het heffen van containers bestaan er YALE heftrucks met extra hoge hefcapaciteit. Deze toestellen tillen tot wel 16 ton. Dit maakt deze toestellen de ideale bondgenoot voor intensieve activiteiten, zoals het verplaatsen van containers.  

Heftruck met hoge capaciteit nodig?

Contacteer ons voor een oplossing op maat >
 
Zoals u ziet: heftrucks zijn er voor quasi alle bedrijfsdoeleinden. We helpen u graag de juiste keuzes te maken indien u overweegt om een heftruck te kopen, te huren, of wanneer u interesse heeft in een tweedehands toestel. 

 

Echte ‘champions’ met een heftruck 

Als afsluiter laten we graag zien dat u met een heftruck ook leuke dingen kunt doen. Opgelet: de veiligheid dient altijd gewaarborgd te worden, doe dit dus niet op eigen houtje of zonder de nodige kennis en vakkundigheid! 

De juiste heftruck voor uw bedrijfsactiviteit?

Vraag hier uw vrijblijvende offerte >