Maak kennis met de geavanceerde Yale® robot heftrucks. Deze AGV’s (Automated Guide Vehicles) nemen repetitief werk uit uw handen en maken het werk makkelijker uitvoerbaar. Het AGV-portfolio van HH Industry bestaat uit orderverzameltrucks, trekkers en palletstapelaars.

Afbeelding1

Automatisering en robotica helpen onze bedrijven om een hogere productie en snellere levertijden te realiseren.Onze YALE® robot heftrucks zijn dan ook een uitstekend idee voor bedrijven die op zoek zijn naar betaalbare automatisering. Gerobotiseerde heftrucks helpen om:

 • uw operationele efficiëntie te verhogen
 • medewerkers vrij te maken voor taken waarin mensen het beste zijn
 • ongevallen en schade aan goederen te minimaliseren
 • bedrijfskosten te verlagen

Bekijk hier de video

Welke Yale® robotheftrucks?

Het robotica-portfolio van HH Industry bestaat uit de MO25-orderverzameltruck, de MO50-70T-trekker en de MC10-15-stapelaar.

Enkele kenmerken van YALE® robotheftrucks (AGV’s)

Ze passen zich gemakkelijk aan de omgeving aan en kunnen samenwerken met mensen.

Voorbeelden:

 • De Yale® MC-10-15-stapelaar met contragewicht kan communiceren met en toegang krijgen tot pallets op hoogte. De frontlaser laat de robot het pallet detecteren en de barcodescanner identificeert het juiste pallet voor de instructie.
 • Obstakeldetectietechnologie: personen die in de omgeving werken, worden gewaarschuwd via een geluid en de projectie van een blauw LED-licht op de grond als de AGV in beweging is.

Koppeling met andere softwaresystemen (veiligheids-, communicatie-, magazijnbeheersysteem, …) en touchscreen-interface.

Handmatige bediening is mogelijk met een druk op de knop.

Geautomatiseerde Yale® heftrucks: wat zijn uw voordelen?

 • Hogere efficiëntie, lagere kosten. Geautomatiseerde heftrucks nemen repetitieve taken over zoals het verplaatsen van pallets in het magazijn en het laden en lossen op een meer kosteneffectieve manier. U bespaart tijd en geld!
 • Moeiteloze integratie. De navigatietechnologie werkt zonder speciale infrastructuur, waardoor u deze in bestaande werkzaamheden kan opnemen.
 • Real-time heftruckbeheer. Via real-time truckmanagement kunnen uw chauffeurs met de robot communiceren. De robotsoftware integreert met Enterprise Resource Planning (ERP) en Warehouse Management Systemen (WMS). U kunt dus het verkeer regelen of orders toewijzen aan bepaalde heftrucks.
 • Gebruiksvriendelijk. Robotheftrucks zoals de MO50-70T-robottrekker en de MO10-25-orderpicker zijn voorzien van een touchscreen-interface om de robot instructies te geven.
 • Flexibel. Met één druk op de knop kunt u de robotheftruck naadloos in de handmatige modus zetten. Zo kan hij ook taken buiten de voorgeprogrammeerde parameters van de truck uitvoeren.
 • Schaalbaar. Dankzij de schaalbare automatisering kunt u de robotheftrucks aanpassen aan veranderingen van de vraag en veranderende verkeerspatronen.

Meer info over onze geautomatiseerde robot heftrucks (AGV’s) of wilt u graag een demo? Neem hier contact op met HH Industry.