Zoekt u onderdelen voor een YALE® heftruck? Dan bent u beslist het snelst geholpen bij HILAIRE VAN DER HAEGHE NV/SA – YALE BELGIUM. Onze service-techniekers zorgen voor een snelle levering van de onderdelen voor uw YALE® heftruck.  

Onze service voor uw YALE® heftruck

 • Onze servicewagens zijn uitgerust met een basisvoorraad aan onderdelen. In ons centrale magazijn in Wilrijk liggen de courante onderdelen eveneens op stock.
 • Specifieke onderdelen worden vanuit het European Parts Operation (EPO) magazijn van YALE EUROPE in Nijmegen (NL) nog dezelfde nacht in de servicewagen van de betrokken service-technieker geleverd. Deze kan dus de volgende morgen rechtstreeks naar de klant rijden.
 • YALE BELGIUM beschikt over 11 ervaren service-techniekers die over het hele land inzetbaar zijn.

De levering van onderdelen voor een YALE® heftruck

Onze technici leveren onderdelen voor uw YALE® heftruck, transpallet, schaarlift en ander warehousemateriaal, zoals:

 • Filters
 • Onderhoudskits
 • Wielen
 • Rolwielen voor transpaletten
 • Elektrische componenten
 • Onderhoudsmateriaal

Al deze YALE® heftruck onderdelen worden ofwel rechtstreeks in uw vestiging geleverd, bij ons magazijn in Wilrijk, of rechtstreeks in de camionette van onze technicus.

Procedure YALE BELGIUM heftruckservice

HILAIRE VAN DER HAEGHE NV/SA – YALE BELGIUM biedt iedere klant een service op maat om hun heftrucks maximaal inzetbaar te houden. Bij het onderhoud en de reparaties van onze heftrucks spelen we daarom zeer kort op de bal. De procedure voor een herstelling verloopt als volgt:

 • U contacteert onze serviceafdeling met uw vraag of verzoek. Onze servicemanager schat via telefoon of mail het probleem snel in.
 • Onze afdeling bestelt de nodige onderdelen. Bij twijfel komt onze servicetechnieker eerst ter plaatse. 90% van de onderdelen zijn altijd voorradig in het YALE-filiaal te Wilrijk.
 • Daags na uw contactname komt onze technieker bij u langs voor een snelle en efficiënte herstelling.

98% van onze reparatievragen worden door onze technici binnen de 24 uur verholpen.

De YALE BELGIUM-service als grootste troef

Wanneer de YALE®-onderdelen die noodzakelijk zijn voor de reparatie van uw heftruck, niet in ons magazijn op stock zijn, bestellen we deze onmiddelijk bij onze leverancier.
De levering hiervan gebeurt op een logistiek sterk doordachte manier. Vanuit het Europese verdeelcentrum van YALE® in Nijmegen worden de bestelde onderdelen ’s nachts verstuurd. Nachtleveringen  zijn beperkt tot onderdelen van max 30 kg. indien meer, worden ze de dag later verstuurd met de servicewagen.

De levering gebeurt rechtstreeks in de servicewagen van de YALE-techniekers zodat ze de dag nadien de interventie of onderhoudsbeurt met de juiste onderdelen kunnen uitvoeren. De service-techniekers moeten dus niet nodeloos omrijden om materialen en onderdelen op te pikken. Hierdoor winnen ze niet alleen tijd op de baan, elke service-opdracht is ook volledig voorbereid en kan meteen efficiënt uitgevoerd worden.

Waarom de YALE® heftruck-onderdelen altijd voorradig zijn

Het European Parts Operation (EPO) magazijn van YALE® bevat ruim 50.000 verschillende originele YALE® reserveonderdelen en is volledig geautomatiseerd. Vanuit dit centrale magazijn worden alle Europese distributeurs bediend. Dit is een volautomatisch magazijn met geautomatiseerde picking, waarbij we voortdurend kunnen zien wat er voorradig is.

De service-techniekers van YALE BELGIUM bestellen hun materiaal en onderdelen rechtstreeks in het YALE®-bestelsysteem. Door de naadloze integratie van logistieke en ERP-softwareoplossingen wordt een order dat voor 16u30 wordt geplaatst, nog dezelfde nacht verwerkt en verzonden.

Ook bij klanten die zelf voor onderhoud en reparatie instaan, kan deze nachtlevering van YALE®-onderdelen opgezet worden. Zo genieten zij van dezelfde snelle en nauwgezette leveringen als de YALE®-techniekers.

Meer info nodig over de mogelijkheden voor uw vloot op gebied van onderhoud en service door HILAIRE VAN DER HAEGHE NV/SA – YALE BELGIUM? Neem contact op met Joeri Govaerts, Service & Parts Manager, via tel.nr. 03/821 08 76 of via jg@vanderhaeghe.be.

Voor afspraken voor een interventie of het melden van problemen of technische vragen: Michiel Bekkers, Service Coördinator & Planner HILAIRE VAN DER HAEGHE NV/SA – YALE BELGIUM: tel.nr.: 03/821 08 59 of via service-industry@vanderhaeghe.be.